Ud af døren med min 'plus one'

Pokkers med det udsalg

Jeg havde ellers svoret, at jeg ikke ville surfe internetbutikker og falde for unødvendige varer på udsalg. For vi skal spare herhjemme. For jeg skal på dagpenge sidst i min barsel. Og der skal være råd til kaffe og cafébesøg til den tid også.

Meeen, så var det jo lige, at jeg her til aften tilfældigt (eller.. ved at tjekke butikkernes Instagramprofil, muligvis) opdager, at der er overordentlige gode tilbud på noget, som M rent faktisk mangler. Eller kommer til at mangle. Og det er jo bestemt dumt at betale fuld pris senere hen. Så jeg sparer jo rent faktisk penge som planalgt ved købe allerede nu (og her er C muligvis ikke enig i min logik).

Hvorom alt er, så vil M i 2016 kunne iklædes en køredragt i det blødeste uld og en heldragt med det fineste print! Pænt uundværligt, hva?!

Heldragt her // Køredragt her

Heldragt her // Køredragt her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud af døren med min 'plus one'