Der er  muligvis ret så uinteressant, det man sådan helt generelt kan fortælle om mig. Jeg har alder, bopæl, arbejde, venner, kæreste og en stor interesse for kaffe som alle andre, vil jeg næsten tro. Så jeg tænker lidt, at jeg vil lade mine indlæg stå for den nærmere fortælling om mig!

Men altså, noget skal man jo naturligvis vide – nogen er vel lige så nysgerrig som mig selv! Min lille familie består af min kæreste C, vores lille søn M (født start september 2015) og vores forkælede hund Dex. Både C og jeg er oprindeligt fra nordjylland, men bor nu i København. Jeg har boet i byen siden 2010, men er stadig ærke nordjyde – især i dialekten.

Jeg er 30 år, uddannet jurist og i øjeblikket på barsel samme med M. Jeg er lykkelig helt ned i maven over, at jeg i de næste mange måneder skal bruge så meget tid sammen med min søn. Selvom det også er hårdt, at jeg er søvnløs og ind imellem græder en tåre eller ti, er jeg uendelig forelsket i at være mor til M. Det er en af de bedste versioner af mig selv.

Og netop det at være en “version mor” af sig selv er jo en omvæltning uden lige. Sig hallo til helt nye følelser, udfordringer, spørgsmål, nødvendigheder, kaffeforbrug, søvnrytmer, holdninger og meninger (fra andre, that is), tidsopfattelser og udgifter – for blot at nævne en brøkdel af alt det, der følger med det at blive mor. Det er nærmest et helt nyt liv.

Oprindeligt havde jeg her til sidst skrevet, at bloggen her er et “indblik i mig som version mor”. Men det er ikke helt dækkende. Det er nok nærmere et indblik i mit liv, efter jeg er blevet mor – og ikke kun den del, der handler om mig som mor. For jeg er altså stadig også en hel del mere.

image

E-mail: versionmor@outlook.dk