Hov - sidste dag i eget barselsland!

Kaffe-favoritter i Valby

Jeg ved godt, at jeg taler ofte om kaffe. Og at der har været et par  indlæg  om emnet allerede. Inden for den sidste uge. Oh well, jeg ville sige, at jeg er ked af det – men det er jeg faktisk ikke helt. For kaffe er jo en fremragende drik. Og den er en stor del af barslen. I hvert fald min!

Jeg var igen i dag forbi og få min favoritkaffe i Valby. Så det er simpelthen nødvendigt at sige et ord eller to om. Normalt er jeg en cappucino kinda’ girl, men lige netop hos Coffee Empire i Spinderiet i Valby, drikker jeg latte. Især hvis jeg er forbi mellem 9 og 12. For der får man simpelthen 50 % på sådan en laber latte. Og det er noget, en nordjyde kan li’; at få noget ret dyrt lidt billigere. Og så er der jo også råd til en lille cupcake (fra Agnes Cupcakes endda) til. Haps.

Sådan en lækker menu var jeg altså forbi efter i formiddags. Jeg var alene afsted – jeg skulle bl.a. have lavet en synstest (inden arbejdet kalder igen om tre uger) – og endte med efterfølgende at måtte vente pænt på mand og barn, inden vi sammen skulle hente min kære mutti, der kom med bus hele vejen fra Nordjylland. Og de 20 minutters ventetid, kunne kun bruges et sted – på cafeen hvor hygge, venligt personale og god kaffe går op i en højere (og helt rigtig) enhed. Man føler sig velkommen og godt tilpas – og får serveret både lækker drikke, let mad eller – vigtigt – kage.

Er man tilfældigvis i nærheden, så kan jeg klart anbefale et visit dertil – specielt hvis klokken er et sted mellem 9 og 12.

20160705_150249

20160705_150225

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hov - sidste dag i eget barselsland!