Restgrød fra morgenmaden

Alenetid – serie, kaffe og verdens måske bedste chokolade

Dagene med M er blevet mere forudsigelige og lettere at planlægge – og det er en GOD ting! Han sover (7-9-13) to gode lure morgen/formiddag og endnu en over middag. Eftermiddagsluren er dog mere upåregnelig. Det er ikke hver dag, jeg ser den. Men jeg klager ikke, 2 ud af 3 er fremragende!

For selvom jeg knuselsker at være sammen med M og nyder at kunne bruge hele dage sammen med ham, så er det altså næsten sjælrensende at have tid for mig selv. Alenetid. Hvor jeg ikke skal forholde mig til nogen udover mig selv og kan være alene med mine tanker for en stund. Det har altid været vigtigt for mig at have tid alene. Det giver mig et frirum til at lade batterierne op og gøre hovedet klar til at nyde flere input, oplevelser og mennesker. Og at være blevet mor ændrer ikke nødvendigvis på det. I hvert fald ikke det faktum, at jeg stadig kan nyde at have tid heeelt alene.

Når M og jeg vælger at have en dag hjemme, forløber den typisk sådan, at første (morgen)lur starter omkring 8.30 og varer omkring halvanden time. Det er her, jeg får (og nyder!) dagens første kaffe – i VARM tilstand – og har tid til at forberede morgenmad. Og nå ja, ikke at forglemme, spise den. Sådan foregår dagens første alenetid. Typisk når jeg også at nyde et afsnit something-something på enten HBO eller Netflix. Ren afslapning. OG, det skal også lige siges, at jeg under den første lur når lidt (og jeg mener lidt) praktiske gøremål. Men det er bare knapt så spændende at referere til opvaske- og vaskemaskine!

Den anden (middags)lur er omkring kl. 13.00. Og det er her, jeg er i skrivende stund. Jeg føler mig priviligeret, fordi jeg nyder dagens anden VARME kop kaffe (vi nævner her ikke dem, der nåede at blive kolde). Jeg har tændt for et afsnit af GIRLS på HBO og har fundet en plade af verdens (måske) bedste chokolade i skabet. Jaja, et modigt udsagn, jeg ved det. Men jeg fan. Og absolut VILD med det! Og smagen forenet med kaffe. I tell you, det er fremragende. Det er en 70 % mørk chokolade fra Irma, den er med ingefær og kardemomme og koster alt alt for meget. Men lige nu nyder jeg bare den, min kaffe – og alenetiden. Og glæder mig lidt til, at M vågner, så vi kan hygge os resten af eftermiddagen.

20160615_134255

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restgrød fra morgenmaden